CONTACT

Contacteer ons

Heb je nog vragen? Aarzel zeker niet om ons te contacteren via onderstaand formulier!
Spring ook gerust een keertje binnen voor een persoonlijk gesprek.

Hopelijk tot snel!

Glenn & Martine

Glenn Beyers Crossfit Zandhoven

Glenn Beyers

OPRICHTER

Zoals bij velen is mijn sportieve carrière gestart bij voetbal. Vanaf 16 jaar groeide mijn interesse voor krachtsporten en kon je mij bijna dagelijks terugvinden in de plaatselijke gym. 

6 jaar geleden leerde ik CrossFit kennen en was ik meteen verkocht. Ik merkte dat kracht een grote troef was, maar soms ook in mijn nadeel speelde. Er is veel meer nodig dan brute kracht om een allround atleet te zijn! Ondertussen draai ik al enige tijd mee als competitieatleet door hard te werken aan mobiliteit, techniek en uithouding. Ook voeding speelt hierin een belangrijke rol.

Naast de sportieve uitdaging en variatie, is het de sfeer en het hechte groepsgevoel wat van CrossFit mijn passie maakt.

Martine Crossfit Zandhoven

Martine Janssens

OPRICHTSTER

  • CrossFit Level 1
  • Precision Nutrition Level 1

Een gezonde levensstijl en veel sporten, dat zijn mijn passies!  Ik ben op mijn 18 jaar intensief beginnen sporten en heb aan fitness, spinning, dressuur, yoga en allerhande groepslessen zoals grit, combat, core, zumba etc. gedaan. Momenteel doe ik buiten crossfitgerichte trainingen nog aan Engels boksen.

Een gezonde levensstijl betekent natuurlijk veel meer dan alleen sporten. Daarom ben ik me ook extra in voeding gaan verdiepen.

Mijn persoonlijke ervaringen en opleidingen wil ik heel graag toepassen om het beste uit iedereen te halen.

CrossFit Zandhoven

Ringlaan 40 bus 2/3          

2240 Zandhoven
België

+32 (0)476/47 30 86