Aanbod

Ontdek ons aanbod

Standaard bieden wij voor al onze leden, ongeacht hun keuze van abonnement, een verzekering aan. Zo kan je altijd met een gerust hart bij ons komen trainen. 
Verder is er doorlopend gratis koffie, thee en WiFi beschikbaar.

In onze shop kan je terecht voor supplementen, sportdrank, gezonde snacks en meer.
Wij bieden onder andere producten van 
First Class Nutrition, Performance, Nutrend, Barebells, Nocco, etc. 

Meer info en bestellingen via info@crossfitzandhoven.com.

Lessen

Intake

Wil je graag bij ons van start gaan? In een gratis intake gesprek kan je de box al eens verkennen en leren wij graag iets meer over jou, je doelen en sportieve achtergrond om jou optimaal te begeleiden. 

Basic

Je leert de basistechnieken van CrossFit en samen met andere beginners waag je je aan workouts op maat gemaakt om kennis te maken met de sport. Deze lessen kunnen vanaf 14 jaar gevolgd worden in overleg. 

CrossFit for Teens

Jongeren tussen de 9 en 14  jaar kunnen bij ons terecht voor een leuke en actieve kennismaking met CrossFit. Meer info vind je in het uurrooster.

WOD

Een complete workout van 60 min, bestaande uit een opwarming, techniek- en/of krachtonderdeel en een intenstieve conditietraining. Deze lessen kunnen vanaf 14 jaar gevolgd worden in overleg. 

WOD30

Een stevige workout van 30 minuten waar geen zware gewichten aan te pas komen. Deze lessen kunnen vanaf 14 jaar gevolgd worden in overleg. 

Olympisch Gewichtheffen

Een training van 75 minuten, specifiek gericht op de Snatch en Clean & Jerk.

Wil je de Snatch en Clean & Jerk aanleren/ verbeteren? 

Beschik je over de nodige basistechnieken en mobiliteit om een barbell veilig boven je hoofd te tillen? Dan kan je deelnemen aan deze lessen. Deze lessen kunnen vanaf 14 jaar gevolgd worden in overleg. 

Open Gym

Leden kunnen vrij trainen zonder begeleiding.

Open gym kan enkel vanaf 16 jaar.

Interesse?

Wil je graag een gratis proefles om eens te proeven van CrossFit?
Of wil je graag wat meer info tijdens een persoonlijk gesprek? Contacteer ons!

Voedingsadvies

Intake

De eerste consultatie staat in het teken van kennismaking. Ik ben benieuwd naar wat jouw eet- en beweeggewoonten zijn. We maken een dossier aan waarin we alle gegevens gaan verzamelen. Tijdens deze consultatie voeren we een volledige lichaamsanalyse uit m.b.v. een gespecialiseerde weegschaal. Dit geeft je een beeld over hoe jouw lichaam in elkaar zit en waar er nog verbeteringen teweeggebracht kunnen worden.  Deze consultatie duurt ca. 1u.

Opvolging

Tijdens de opvolgconsultaties gaan we jouw eetpatroon evalueren en verder personaliseren. Ik geef je meer informatie over essentiële voedingsonderwerpen, helemaal op maat van jouw levensstijl. Er wordt voldoende tijd voorzien om vragen te beantwoorden. Daarnaast wordt er steeds een lichaamsanalyse uitgevoerd om zo te zien of de gewenste richting wordt uitgegaan. Deze consultaties duren ca. 30min.

Enkele lichaamsanalyse

Wil je enkel laten opmeten hoe jouw lichaam samengesteld is en waar er nog verbeteringen teweeggebracht kunnen worden, zonder voedingsadvies? Dan kan je ook enkel een analyse laten uitvoeren. Deze consultatie duurt ca. 10min.

DNA analyse

Altijd al willen weten welke invloed jouw DNA heeft op je gewichtscontrole, sportprestaties en algemene gezondheid? Aan de hand van een DNA analyse krijg je een wetenschappelijk onderbouwd antwoord op deze vragen. Het pakket bevat afname DNA test + 2 consultaties voor de bespreking van het resultaat. Het is mogelijk om achteraf verder in te stappen in een voedingsbegeleiding.